Vart behöver du luftkonditionering?

Ett urval av vad vi kan erbjuda dig:

Luftkonditionering Stockholm

Luftkonditionering för hemmet

Luftkonditionering Stockholm

Luftkonditionering för arbetsplatsen så som kontor eller butik

Luftkonditionering Stockholm

Industri och processkyla

 

Luftkonditionering Stockholm

Fordonskyla och entreprenadmaskiner

Vindsvåning

Eftersom solen oftast ligger på på en vindsvåning har dessa bostäder större behov av luftkonditionering än andra bostäder. Här är luftkonditioneringen viktig för att snabbt kyla av när det är vackert väder. Vi är experter på alla typer av lösningar och så även för vindsvåningar. Vi erbjuder dig en helhetslösning för din vindsvåning och arbetar utefter att minimera synligheten av rör och dylikt - för att inte förstöra estetiken och interiören.

Villan
Vi ser ett allt större behov av att installera luftkonditionering främst i sovrum och i vardagsrum. Detta på grund av att bostäderna expanderar, vårt klimat blir varmare och större fönster kan därför bli svårtäckta helt med endast markiser. När utomhustemperaturen stiger upp till och över 25 grader hjälper det inte med att öppna fönstret och vädra - tvärt om! Det kan förvärra problemet. Här behöver du garanterat installera luftkonditionering för att få bukt med problemet.

 

Kontoret
Är det dålig luft på kontoret märks det direkt på personalens koncentrationsförmåga! Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att människan presterar avsevärt sämre om det är för varmt. Genom en god luftkondition upprätthålls personalens koncentrations- och prestationsförmåga! Det blir bättre trivsel och alla kommer garanterat att få ett bättre humör. Med ren och fräsch luft kommer du orka arbeta och prestera bra från dagens början till dagens slut! Luftkonditionering för arbetsplatsen kan alltså bli en riktig investering på många vis.

 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Kom in till oss så hjälper vi dig att välja ut rätt luftkonditionering för just ditt ändamål!

Portabel eller permanent?

Allting har fördelar och nackdelar! En portabel luftkonditionering kan vara svaret om du är ute efter en snabb och ekonomiskt billigare lösning. Det kräver ingen installation eller montering, du behöver bara inhandla, packa upp och köra igång och det kräver ingen större anstängning.
En permanent luftkonditionering kostar givetvis mer, men är också en betydligt mer hållbar lösning. Luften renas på ett helt annat sätt och den rena luften fördelas betydligt jämnare i lokalen. Är det dessutom större ytor som behöver luftkonditionering är det garanterat ett bättre alternativ att installera en permanent, för att få en jämn och komfortabel temperatur över hela ytan.

Luftkonditionering Stockholm
Luftkonditionering Stockholm
Luftkonditionering Stockholm
Luftkonditionering Stockholm
Luftkonditionering Stockholm
Luftkonditionering Stockholm

Kontakta våra experter - Redan idag!